Sparen en Lenen

 
Sparen en lenen
Vrijblijvend en betrouwbaar kredietadvies

Wilt u uw aankoop op een verantwoorde manier financieren? Dien dan geheel vrijblijvend een aanvraag in via de link 'offerte aanvragen'. De partners van CVS Financieringen beoordelen deze aanvraag en u ontvangt een kredietaanbod met het bijbehorende rentetarief.

Om er zeker van te zijn dat u op een verantwoorde manier leent, worden alle kredietaanvragen getoetst bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) in Tiel. De toetsing heeft betrekking op bestaande en afgeloste leningen en het aflossingsbedrag.

 Bestedingsdoel en financieringsvorm
Financieringen zijn voor diverse doeleinden een goed instrument. Denk aan de aankoop van een auto, boot of andere grote uitgaven.
Maar wat is de beste en goedkoopste vorm? CVS Financieringen geeft u graag antwoord op die vraag, want wij hebben met een groot aantal financieringsinstellingen afspraken gemaakt. Voor iedere aanvraag selecteren wij voor u de beste aanbieding.

  Wat wij voor u doen
Aan de hand van uw gegevens shoppen wij bij de aangesloten kredietaanbieders naar de beste aanbieding voor uw situatie. Wij verzorgen voor u het gehele aanvraagtraject tot en met de uitbetaling. Als u bestaande leningen inruilt, verzorgen wij tevens de administratieve afwikkeling daarvan.

N.B.
Voor meer informatie over onze kredietvormen en het omgaan van CVS Financieringen met uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze links 'kredietvormen', 'over ons' en 'disclaimer' .Meer informatie aanvragen »      


Vrijblijvend en betrouwbaar kredietadvies bij cvsfnance.nl        
     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter