Sparen en Lenen

   
  Erkend en onafhankelijk
hypotheekadvies bij CVS Hypotheken


CVS Hypotheken is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor,
sinds 2004 gevestigd in de 'Frisia Villa' aan de Kerkewijk 8 in Veenendaal.
Daarbij zijn wij in 2010 ook in Elst (Ut) opgestart aan de Sportweg 20.
Directeur-eigenaar is Christiene Hake - van Schuppen. Zij is al geruime tijd werkzaam in de financiŽle dienstverlening en is gecertificeerd 'Erkend Hypotheek Adviseur' en 'AFM vergunninghouder'.

Als onafhankelijk bemiddelaar heeft CVS Hypotheken contact met diverse landelijk opererende geldverstrekkers, waaronder alle lokale banken, bekende landelijke verzekeraars en gespecialiseerde verstrekkers van hypotheken en consumptieve kredieten.

  Wie zijn onze klanten?
CVS Hypotheken is dť partner waar het gaat om hypothecaire leningen voor (bedrijfs)onroerend goed (woningen, bedrijfspanden, aan- en verbouw hiervan etc.).

CVS Financieringen is hťt adres voor particulieren die willen beschikken over consumptief krediet voor de aanschaf van onder meer duurzame gebruiksgoederen als auto's, caravans en boten, verbouwingen etc., financiering van wit- en bruingoed, tuinaanleg, festiviteiten en/of andere grote of kleine aankopen.

  Wat kunt u van ons verwachten?
Bij CVS Hypotheken bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Tijdens een eerste 'gratis en vrijblijvend' gesprek inventariseren wij uw financiŽle zaken, kennis van financiŽle zaken, wensen etc. Ook staan we uitgebreid stil bij; wie wij zijn, wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten en hoe wij worden beloond.

Als u wenst dat wij een uitgebreid advies voor u maken en al naar gelang de wens dit advies omzetten in bemiddeling, dan maken wij een opdrachtbevestiging waarin alle afspraken helder staan beschreven. Zodra u deze ondertekend gaan wij voor u aan het werk.

Vervolgens werken we, samen met u, aan een advies. Een dergelijk advies is altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie, de woning waarvoor u de hypotheek aanvraagt en uw eisen en wensenpakket. Wij nemen voor een dergelijk eerste gesprek altijd ruim de tijd.

Wij shoppen voor u met ons bij meer dan 15 landelijke geldverstrekkers. Natuurlijk kunt u ook zelfstandig shoppen bij banken, maar dat kost veel meer tijd, kan vaak niet op korte termijn en u krijgt niet altijd een objectief advies. Vaak bieden zij uitsluitend hun eigen producten aan.

Als particulier kunt u echter niet rechtstreeks terecht bij verzekeraars en grote pensioenfondsen, terwijl deze zeer goede hypotheekaanbiedingen hebben. Bovendien zijn er zoveel verschillende soorten hypotheken, dat een leek door de bomen het bos niet meer ziet.

Op basis van verkregen informatie weten wij als CVS Hypotheken welke hypotheekvorm (of combinatie van vormen), consumptieve lening of verzekering het beste bij u en uw wensen past. Uiteraard vindt u de weerslag daarvan terug in de offerte.

  Hoe verloopt het traject van informatie tot afsluiten...
Tijdens het eerste gesprek ontvangt u van ons veel informatie. Ook stellen wij veel vragen, waardoor wij een beeld van u krijgen. Met alle verkregen informatie gaan wij na het gesprek voor u aan de slag, als u daartoe de wens heeft uitgesproken. Vervolgens gaan we wat berekeningen voor u maken, zodat u al weet hoeveel u kunt lenen, welke hypotheekvorm bij u past en wat de maandelijkse kosten zijn.

Na 1 of 2 gesprekken vragen wij de offerte aan, geheel conform de met u gemaakte afspraken. Uiteindelijk maken wij voor u het dossier compleet en bewaken wij het gehele traject totdat het geld bij de notaris binnenkomt. Ook zorgen wij dat alle betrokken partijen op tijd de correcte informatie van ons ontvangen.

Kortom: Het kost u uiteindelijk weinig tijd, terwijl u toch 'een grote hoeveelheid aanbieders en producten heeft kunnen vergelijken'. Daar komt bij dat wij u nagenoeg al het werk uit handen nemen. En het kost u niets meer dan wanneer u rechtstreeks naar de bank gaat! Integendeel!

  Wat kost ons advies?
Tot voor kort werden wij door de geldvertrekker beloond met provisie. Aangezien de klant dat toch eigenlijk zelf betaalde en dit systeem wel duidelijk, maar niet in alle gevallen even eerlijk is, heeft men besloten dit af te schaffen. Per 1 januari 2013 geldt er een provisieverbod op al onze produkten. U krijgt dus tegenwoordig een nota van ons, in verband met onze bemiddeling voor uw hypotheek of verzekering(en). Deze is voor hypotheek advies en bemiddeling fiscaal aftrekbaar en de hoogte is afhankelijk van de hoeveelheid werk die erin zit en niet van de hoogte van het te lenen bedrag. Wij investeren namelijk net zoveel tijd in een hypotheek van Ä 100.000,= als van Ä 500.000,=.

Omdat wij zelf ook niet van onaangename verrassingen houden hebben wij vaste bedragen voor onze dienstverlening. Zo weet u op voorhand, als u met ons in zee gaat, wat de kosten zullen zijn.


» Ruil het huis

     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter