Sparen en Lenen

   
 Vaste Lasten of maandlasten AOV
Bescherm uw levensstijl bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Als u door onvrijwillige werkloosheid, ziekte of een ongeval minder of niet meer kunt werken wilt u terugvallen op een goede verzekering. Een verzekering die ervoor zorgt dat u uw vaste uitgaven kunt blijven betalen. U wilt uw huidige levensstijl behouden. Met de Vaste Lasten AOV / of maandlasten AOV verzekert u uw huidige levensstijl in tijden dat het tegenzit. Een geruststelling voor u en uw gezin.

U kunt de volgende lasten verzekeren:
  Woonlasten: huur, rente en aflossing van de
   hypotheek, Onroerend zaak belasting (OZB).
  Premie verzekeringen: levensverzekering,
   inboedelverzekering en opstalverzekering.
  Consumptief krediet: rente en aflossing.
  Studiekosten van uw kinderen.
  Alimentatie

Lees meer »

 Overlijdensrisicoverzekering
Op basis van de door u verstrekte gegevens en met het oog op de nieuwe hypotheek of financiering, berekenen wij uw behoefte om het risico van overlijden, financieel af te dekken. Het overlijden van een partner is al erg genoeg, als u hierdoor de maandlasten niet meer kunt betalen zijn de gevolgen 'niet te overzien'. En de stelling 'dan verkoop ik gewoon het huis' heeft met de recessie ook een andere lading gekregen, want stel dat u het huis niet verkocht krijgt, dan blijft u wel verplicht de maandlasten te betalen.

Wij kunnen diverse overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden van verschillende aanbieders. Op de diverse vergelijkings websites en consumentenprogramma's vindt u deze altijd terug in de hoogste regionen vanwege de perfecte prijs - kwaliteit verhoudingen.

Lees meer »

Ik wil advies over overlijdensrisicoverzekering

Ik wil advies over de vaste lasten AOV     Copyright © 2012 CVS Bezoek ook www.cvsfinance.nl   |   Webdesign by Media Solutions     
         Vind ons leuk op onze Facebookpagina Netwerken op Linkedin Volg ons op Twitter