In de tijd dat wij bestaan hebben we veel mensen bijgestaan met de grootste en leukste aankoop van hun leven: hun huis!

CVS Hypotheken is opgericht in 2004 door Christiene Hake – van Schuppen.

Wij zijn een gespecialiseerd advies- en bemiddelingsbureau, aanvankelijk gericht op uitsluitend hypotheken. Door de jaren heen is onze dienstverlening uitgebreid met (bij hypotheken behorende) verzekeringen, consumptief krediet en financial lease. Beide laatste zijn binnen ons kantoor ondergebracht bij CVS Finance.

CVS Hypotheken is dé partner waar het gaat om hypothecaire leningen voor woningen, financiering van aan- en verbouw en herfinanciering van bestaande hypotheken. Tot onze relaties behoren onder meer mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers, ZZP-ers, uitzendkrachten, expats en anderen. Ook bedienen wij senioren die graag de overwaarde van hun woning willen gebruiken.

CVS Finance is hét adres voor particulieren die willen beschikken over consumptief krediet voor de aanschaf van onder meer duurzame gebruiksgoederen als auto’s, caravans en boten, verbouwingen, tuinaanleg, festiviteiten en/of andere grote aankopen. Ook staan wij klaar voor ondernemers die een auto willen aanschaffen met behulp van een financiering (financial lease).

Vanwege onze werkwijze, onze ruime (vak)kennis en ervaring, maar ook onze centrale ligging in Nederland en goede bereikbaarheid, bedienen wij inmiddels klanten uit alle delen van het land. Onze relaties zijn afkomstig uit zowel Zeeland als Groningen en alles wat daartussen ligt.

Wie zijn onze klanten?

CVS Hypotheken is dé partner waar het gaat om hypothecaire leningen voor de aankoop van een woning, financieren van aan- en verbouw, herfinancieren bestaande hypotheek etc.

CVS Financieringen is hét adres voor particulieren die willen beschikken over consumptief krediet voor de aanschaf van onder meer duurzame gebruiksgoederen als auto’s, caravans en boten, verbouwingen etc., financiering van wit- en bruingoed, tuinaanleg, festiviteiten en/of andere grote of kleine aankopen. En voor ondernemers die een auto willen aanschaffen met behulp van een financiering

Waarom kiezen voor CVS Hypotheken?

Onafhankelijkheid, transparantie en persoonlijke benadering zijn bij ons standaard. Wij garanderen dat wij u altijd een financieel product adviseren dat past als gegoten. CVS Hypotheken is geheel onafhankelijk. Wij zijn niet gelieerd aan een geldverstrekker of makelaar en kunnen daarom voor al onze klanten het voor hen of haar beste aanbod doen.

U shopt bij ons bij meer dan meer dan 30 landelijke geldverstrekkers. Daardoor zijn wij in staat u een objectief en onafhankelijk aanbod te doen, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen. Natuurlijk kunt u ook zelf shoppen bij banken, maar dat kost veel meer tijd, kan vaak niet op korte termijn en u krijgt niet altijd een objectief advies. Meestal krijgt u uitsluitend een eigen product aangeboden. Als particulier kunt u niet rechtstreeks terecht bij verzekeraars en grote pensioenfondsen, terwijl deze zeer goede hypotheekaanbiedingen hebben. Bovendien zijn er zoveel verschillende soorten hypotheken, rentevast periodes en andere mogelijkheden dat een leek door de bomen het bos niet meer ziet. Het kost u uiteindelijk weinig tijd, terwijl u toch ‘een grote hoeveelheid aanbieders en producten heeft kunnen vergelijken’. Daar komt bij dat wij u nagenoeg al het werk uit handen nemen. En het kost u niets meer dan wanneer u rechtstreeks naar de bank gaat! Integendeel!

Wij werken onze adviezen altijd samen met u uit. Uw (financiële) wensen staan daarin centraal. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw persoonlijke financiële situatie/draagkracht. Indien gewenst bewaken en begeleiden wij elk traject van A tot Z.

En omdat wij ook zelf niet van verrassingen houden, is onze werkwijze helder en transparant. Wij hanteren vaste bedragen voor onze dienstverlening. Zo weet u op voorhand, wat u van ons mag en kunt verwachten en wat de kosten zullen zijn. Wij investeren in permanente educatieprogramma’s, zodat onze benodigde vakkennis up-to-date blijft en wij op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen. Voor u als klant een garantie voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wilt u ook ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Surf gerust over onze website voor meer uitgebreide informatie over onze dienstverlening en werkwijze. Direct een afspraak maken? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Een eerste (kennismakings)gesprek met ons is kosteloos en vrijblijvend. Zeker weten dat ook u daarna tot onze vele tevreden relaties zult behoren.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Met grote regelmaat publiceren wij actuele zaken op Facebook, instagram en ook plaatsen wij blogs op onze website alsmede op advieskeuze.nl

Wat relaties over ons zeggen:

20-2-2019 door Mieke:
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Breed gezocht naar mogelijkheden, niet alleen de grote bekende hypotheekverstrekkers. Uiteindelijk een prima offerte ontvangen

9-2-2019 door Gert jean:
Duidelijke uitleg. Bellen appen mailen ik kon makkelijk en op verschillende wijze contact hebben.

12-11-2018 door HB:
Uitstekende uitleg. Uitgebreid aanbod alternatieven. Zeer goede opvolging en vastlegging van afspraken.

10-9-2018 door Age Zijlstra:
Volledig transparant, eerlijk en duidelijk. De adviseur is een op en top professional

12-12-2017 door ES en JvH:
Dit is de derde keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van CVS. 2 x i.v.m. aankoop woning en 1 x i.v.m. ophoging hypotheek vanwege verbouwing. Alle 3 de keren zijn volledig naar tevredenheid verlopen. Het hele proces vanaf de vraag tot de daadwerkelijke handtekening onder de offerte verloopt soepel bij CVS Hypotheken. De adviseur is kundig, handelt snel en communiceert helder. Ik kan het iedereen aanraden om met CVS Hypotheken in zee te gaan!

29-5-2017 door Manon:
De adviseur is zeer behulpzaam en deskundig. Ze neemt goed de tijd om alles duidelijk en volledig toe te lichten. Daarnaast heeft ze voor ons de tijd genomen om de juiste keuze te maken met betrekking tot onze nieuwe hypotheek voor een nieuwe woning. We voelden ons tijdens het gehele traject ondersteund en gehoord.

12-9-2016 door E en J:
De adviseur is kundig en bereidt zich goed voor. Ze neemt de tijd, beantwoordt zelfs je vragen via email buiten kantoortijden om. Ze neemt alle wensen en eisen mee in het bepalen van een geldverstrekker. Ze denkt mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Los van haar kennis is het een prettige en betrouwbare persoon waarmee het fijn communiceren is. Ze is duidelijk, correct en integer. Dit was mijn 2e hypotheekaanvraag via CVS en mocht ik weer verhuisplannen hebben is zij de eerste waarmee ik in gesprek ga.

bron: advieskeuze.nl

Serviceabonnement

(ook voor niet-klanten!)

Ook als u al een hypotheek of verzekering heeft lopen, kunnen wij u bedienen. Vaak hoeft er niet direct iets veranderd te worden aan de hypotheek, maar wilt u wel op de hoogte worden gebracht als er besparingen te realiseren zijn. Of als er vanuit wetgeving veranderingen op stapel staan die van invloed kunnen zijn op uw hypotheek en/of verzekering. Daarvoor hebben wij een serviceabonnement ontwikkeld. Bedoeld voor zowel klanten, als voor niet-klanten. Dus voor iedereen met een hypotheek of verzekering, die zekerheid wil.  

Deze nazorgservice kost bij ons slechts € 40,- per jaar en kan u voor nu en in de toekomst veel geld besparen.