Onze calculator

Bent u particulier en wilt u een vrijblijvende offerte voor een consumptief krediet aanvragen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk, geheel vrijblijvend, een voorstel. U kan ons ook bellen op 0318 – 51 55 55 of mailen naar info@cvshypotheken.nl

Een verantwoord leenbedrag

Voor u als particulier is het zeer belangrijk, vooraf vast te stellen wat u kunt lenen. Als u geld leent, gaat u maandelijks rente en aflossing betalen, voor het geleende geld. Het is belangrijk dat de maandelijkse lasten voor dit krediet goed door u betaalt kunnen worden. Zonder dat daarbij uw besteedbaar inkomen voor wonen, eten, drinken, leven en sparen in gevaar komen. Bereken op de pagina “verantwoord krediet maximum” wat voor u een verantwoord leenbedrag is.

Voordat wij u van een goed advies met een passend voorstel kunnen voorzien, hebben wij informatie van u nodig. Vult u de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij een voorstel -op maat- uitbrengen.

Kunt u zich goed vinden in het voorstel dat wij u doen, Houdt u er dan rekening mee dat, bij de definitieve aanvraag, de gegevens die u aan ons heeft verstrekt, aangetoond moeten worden met documenten zoals bankafschriften, salarisstroken etc.

Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij tevens een berekening maken, wat voor u de financiele risico’s zijn, als uw inkomen (deels) wegvalt door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en/of overlijden. De overheid trekt zich steeds verder terug, waardoor het afdekken van deze risico’s op ‘uw eigen bordje’ terecht komen.

Als u weet wat de financiële risico’s zijn en wat het kost om u tegen deze risico’s te verzekeren, kunt u een keuze maken of u dit risico wilt lopen, of dat u een verzekering afsluit om het financieel risico zoveel mogelijk te beperken.

Het aanvragen van een offerte kan leiden tot toetsing bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) in Tiel.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw gegevens in: