CVS Hypotheken bestaat 20 jaar!

Aankondiging

Om het 20-jarige bestaan van CVS Hypotheken te vieren, blikken we graag terug op de enerverende tijd die CVS Hypotheken heeft gehad en waarschijnlijk ook gaat hebben in de toekomst. We blikken samen met Christiene Hake – van Schuppen terug op de fantastische 20 jaar die CVS Hypotheken heeft ervaren.

‘Ik ben in 1996 in de financiële dienstverlening terecht gekomen, en ik ben in januari 2004 voor mezelf begonnen. Toen heb ik CVS Hypotheken opgericht’, vertelt Christiene trots.

‘In 20 jaar hebben we behoorlijke hoogte- en dieptepunten meegekregen, en we zijn er nog steeds, correctie, we floreren zelfs! Daar ben ik erg trots op. Het is ook goed om daar op dit soort momenten bij stil te staan. Dat geeft ook energie voor wat de toekomst zal brengen.’

CVS Hypotheken is aanvankelijk gericht op uitsluitend hypotheken. ‘In de loop der jaren zijn we ook na veel zakelijke ervaring in ondernemers gespecialiseerd geraakt, en zijn we onderhand doorgewinterd in echtscheidingsperikelen en de daarbij behorende verdeling’, vertelt Christiene. Door de jaren heen is de dienstverlening uitgebreid met (bij hypotheken behorende) verzekeringen, consumptief krediet en financial lease. Beide laatste zijn binnen het kantoor ondergebracht bij CVS Finance.

Het hart en het hoofd achter CVS Hypotheken is Christiene. Christiene is oplossingsgericht, en gaat door vuur voor haar klanten. Ze geeft nooit op en zorgt altijd voor het beste voor hen. Haar toewijding is ongeëvenaard en ze staat altijd klaar om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan. Haar passie en vastberadenheid maken haar een betrouwbare partner voor haar klanten. ‘Mijn instelling is: Als ik het mij niet lukt, is het onmogelijk. Soms vinden geldverstrekkers mij vreselijk irritant, maar ik blijf altijd doorzetten’, vertelt Christiene. Met deze instelling trotseert ze elke uitdaging. Haar klanten kunnen altijd rekenen op haar onvermoeibare inzet en haar vermogen om het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken, uiteraard binnen de mogelijkheden van de wet.

Ook is ze met veel plezier op de tennisbaan te vinden, en is ze dol op skiën. ‘Ik ga ook met veel tegenzin regelmatig naar de sportschool, omdat ik een fit lichaam belangrijk vind’, zegt Christiene. ‘En ik ga héél graag uit eten.’

Christiene werkt dagelijks vastberaden in en aan haar bedrijf. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat haar klanten altijd de beste zorg ontvangen. Of het nu gaat om het oplossen van problemen of het bieden van ondersteuning, CVS Hypotheken staat altijd voor haar klanten klaar. Ook op social media en online voorziet ze mensen van advies.

‘Ik heb onwijs veel zin in de toekomst, om nóg meer te groeien, om nóg meer mensen te helpen bij hun hypotheek en toebehoren. Dat is wat mij motiveert.’

CVS Hypotheken wil ook al haar klanten bedanken voor het vertrouwen deze afgelopen 20 jaar, en veel geluk en (financiële) gezondheid wensen in de toekomst, en uiteraard is ook de nodige dank verschuldigd aan de geldverstrekkers met wie CVS Hypotheken al jaren prettig samenwerken.

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl