Heeft u het inkomen wel goed beschermd?

Of moet u verhuizen als u uw baan verliest, langdurig ziek wordt of uw partner komt te overlijden?

Woonlasten-beschermer

“Bescherm uw levensstijl bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.”

Woonlastenverzekering

Als u door onvrijwillige werkloosheid, ziekte of een ongeval minder of niet meer kunt werken, kunnen uw inkomsten aanzienlijk dalen. Kunt u in zo’n geval uw woonlasten nog wel betalen? En als dat al het geval is, blijft er dan ook nog genoeg geld over voor een prettig leven?
Met een woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van de woonlasten. Met een woonlastenverzekering kunt u gewoon aan uw verplichtingen blijven voldoen.

Inkomensverzekering

Als u niet meer kunt werken door ziekte of ongeval, komt u na twee jaar in aanmerking voor een WIA-uitkering. De hoogte van deze uitkering is van veel factoren afhankelijk. Uw inkomen kan fors dalen, zelfs tot minder dan € 500,- per maand.
U kunt u hiertegen beschermen met een inkomensverzekering. Bij het afsluiten daarvan geeft u aan welk inkomen u wilt blijven ontvangen (tot maximaal 90% van uw huidige bruto jaarinkomen). De inkomensverzekering vult de WIA-uitkering aan tijdens de periode dat u ziek bent, tot het bedrag dat u hebt verzekerd. Zo weet u dat u voldoende inkomen hebt om alles dat u belangrijk vindt te kunnen blijven betalen. En de premie is fiscaal aftrekbaar.

De voordelen:

  • U voorkomt financiële problemen bij arbeidsongeschiktheid.
  • Keuze uit het verzekeren van vaste woonlasten of van het inkomen
  • Uitkering bij werkloosheid naast de UWV uitkering (optioneel).
  • Actieve en persoonlijke begeleiding als u arbeidsongeschikt wordt
  • Wij kunnen met het nazorg abonnement de verzekering monitoren

Neem contact met ons op

Het eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend

Overlijdensrisicoverzekering

Wij kunnen diverse overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden van verschillende aanbieders. Momenteel bieden wij voornamelijk de producten aan van TAF, Callas, Florius, Nationale Nederlanden en Dazure. Op de diverse vergelijkingswebsites en bij consumentenprogramma’s vindt u deze altijd terug in de hoogste regionen vanwege de perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Zorg voor uw nabestaanden

De verantwoordelijkheid voor een goede financiële regeling voor nabestaanden ligt bij uzelf. Een overlijdensrisicoverzekering keert bij overlijden binnen de verzekeringsduur het op dat moment verzekerde bedrag uit aan de begunstigde(n)op de polis. Meestal zijn dit de nabestaanden.

Wanneer is een overlijdensrisicoverzekering zinvol?

  • Om een hypotheekschuld of ander geldleningen af te dekken
  • Het kunnen blijven bekostigen van de studie van kinderen
  • Om een inkomensterugval van de nabestaanden op te kunnen vangen.

“Wilt u weten hoe een andere overlijdensrisicoverzekering scoort in vergelijking met uw huidige verzekering? Wij rekenen graag voor u uit wat u maandelijks zou kunnen besparen”

Bestaande polis goed bekijken?

Vraagt u zich af of uw premie misschien omlaag kan? U kunt via ons een offerte aanvragen voor een overlijdensrisicoverzekering. Wij zullen streven naar de beste offerte uit ons gehele aanbod.
Behalve de ‘prijs’ kunnen er nog meer redenen zijn om eens te kijken of uw huidige verzekering nog wel optimaal aansluit op uw wensen.
Met name als er sinds het afsluiten van deze verzekering in uw persoonlijke situatie zaken zijn gewijzigd. Dat kan hét moment zijn om over te stappen naar een voordeliger oplossing of om op gunstige(r) voorwaarden uw dekking te verhogen.

 

Neem contact met ons op

Schroom niet contact met ons op te nemen. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en de kosten nemen wij voor onze rekening.

Bij een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering verzekert u gedurende de gehele looptijd een vast kapitaal.
Dit kapitaal wordt direct na overlijden van de verzekerde(n) uitgekeerd aan de begunstigden, bijvoorbeeld uw partner, kinderen of erfgenamen. Hiervoor betaalt u gedurende de looptijd een vaste verzekeringspremie.
De gelijkblijvende risicoverzekering is vooral geschikt voor het afdekken van risico’s die voor lange tijd op hetzelfde niveau blijven, zoals een gelijkblijvende hypotheekschuld.

Bij een lineair dalende overlijdensrisicoverzekering verzekert u gedurende de gehele looptijd een kapitaal dat per jaar met een gelijkblijvend bedrag afneemt.

De lineair dalende risicoverzekering is vooral geschikt voor het afdekken van aflopende risico’s, zoals inkomstenterugval na het overlijden van de kostwinnaar.

Bij een annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering verzekert u gedurende de gehele looptijd een annuïtair dalend kapitaal. Het percentage waarmee dit kapitaal daalt, ligt vrijwel altijd tussen de 2 en 8%. Opvallend is dat in de eerste jaren van de verzekering het verzekerd bedrag nauwelijks daalt, terwijl aan het eind van de looptijd het verzekerd kapitaal sterk afneemt.


Deze verzekeringen dragen hun steentje bij, zodat uw huis uw thuis kan blijven als het inkomen sterk vermindert door ziekte, werkloosheid of overlijden.