In de tijd dat wij bestaan hebben we veel mensen bijgestaan met de grootste en leukste aankoop van hun leven: hun huis!

CVS Hypotheken is opgericht in 2004 door Christiene Hake – van Schuppen.

Wij zijn een gespecialiseerd advies- en bemiddelingsbureau, aanvankelijk gericht op uitsluitend hypotheken. Door de jaren heen is onze dienstverlening uitgebreid met (bij hypotheken behorende) verzekeringen, consumptief krediet en financial lease. Beide laatste zijn binnen ons kantoor ondergebracht bij CVS Finance.

CVS Hypotheken is dé partner waar het gaat om hypothecaire leningen voor woningen, financiering van aan- en verbouw en herfinanciering van bestaande hypotheken. Tot onze relaties behoren onder meer mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers, ZZP-ers, uitzendkrachten, expats en anderen. Ook bedienen wij senioren die graag de overwaarde van hun woning willen gebruiken.

CVS Finance is hét adres voor particulieren die willen beschikken over consumptief krediet voor de aanschaf van onder meer duurzame gebruiksgoederen als auto’s, caravans en boten, verbouwingen, tuinaanleg, festiviteiten en/of andere grote aankopen. Ook staan wij klaar voor ondernemers die een auto willen aanschaffen met behulp van een financiering (financial lease).

Vanwege onze werkwijze, onze ruime (vak)kennis en ervaring, maar ook onze centrale ligging in Nederland en goede bereikbaarheid, bedienen wij inmiddels klanten uit alle delen van het land. Onze relaties zijn afkomstig uit zowel Zeeland als Groningen en alles wat daartussen ligt.

Wie zijn onze klanten?

CVS Hypotheken is dé partner waar het gaat om hypothecaire leningen voor de aankoop van een woning, financieren van aan- en verbouw, herfinancieren bestaande hypotheek etc.

CVS Financieringen is hét adres voor particulieren die willen beschikken over consumptief krediet voor de aanschaf van onder meer duurzame gebruiksgoederen als auto’s, caravans en boten, verbouwingen etc., financiering van wit- en bruingoed, tuinaanleg, festiviteiten en/of andere grote of kleine aankopen. En voor ondernemers die een auto willen aanschaffen met behulp van een financiering

Waarom kiezen voor CVS Hypotheken?

Onafhankelijkheid, transparantie en persoonlijke benadering zijn bij ons standaard. Wij garanderen dat wij u altijd een financieel product adviseren dat past als gegoten. CVS Hypotheken is geheel onafhankelijk. Wij zijn niet gelieerd aan een geldverstrekker of makelaar en kunnen daarom voor al onze klanten het voor hen of haar beste aanbod doen.

U shopt bij ons bij meer dan meer dan 30 landelijke geldverstrekkers. Daardoor zijn wij in staat u een objectief en onafhankelijk aanbod te doen, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelen. Natuurlijk kunt u ook zelf shoppen bij banken, maar dat kost veel meer tijd, kan vaak niet op korte termijn en u krijgt niet altijd een objectief advies. Meestal krijgt u uitsluitend een eigen product aangeboden. Als particulier kunt u niet rechtstreeks terecht bij verzekeraars en grote pensioenfondsen, terwijl deze zeer goede hypotheekaanbiedingen hebben. Bovendien zijn er zoveel verschillende soorten hypotheken, rentevast periodes en andere mogelijkheden dat een leek door de bomen het bos niet meer ziet. Het kost u uiteindelijk weinig tijd, terwijl u toch ‘een grote hoeveelheid aanbieders en producten heeft kunnen vergelijken’. Daar komt bij dat wij u nagenoeg al het werk uit handen nemen. En het kost u niets meer dan wanneer u rechtstreeks naar de bank gaat! Integendeel!

Wij werken onze adviezen altijd samen met u uit. Uw (financiële) wensen staan daarin centraal. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw persoonlijke financiële situatie/draagkracht. Indien gewenst bewaken en begeleiden wij elk traject van A tot Z.

En omdat wij ook zelf niet van verrassingen houden, is onze werkwijze helder en transparant. Wij hanteren vaste bedragen voor onze dienstverlening. Zo weet u op voorhand, wat u van ons mag en kunt verwachten en wat de kosten zullen zijn. Wij investeren in permanente educatieprogramma’s, zodat onze benodigde vakkennis up-to-date blijft en wij op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen. Voor u als klant een garantie voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wilt u ook ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Surf gerust over onze website voor meer uitgebreide informatie over onze dienstverlening en werkwijze. Direct een afspraak maken? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Een eerste (kennismakings)gesprek met ons is kosteloos en vrijblijvend. Zeker weten dat ook u daarna tot onze vele tevreden relaties zult behoren.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Met grote regelmaat publiceren wij actuele zaken op Facebook, instagram en ook plaatsen wij blogs op onze website alsmede op advieskeuz.nl

Wat relaties over ons zeggen:

12-03-2022 door Fam. P uit A:
Goede en duidelijke informatie, zowel door Christiene als door Brenda. Met veel geduld en begrip werden onze “problemen” aangehoord en werden goede adviezen gegeven. Wij zijn heel blij dat we uitgerekend dit kantoor om hulp hebben verzocht.

11-03-2022 door RVR:
De adviseur gaf goed en duidelijk advies over de mogelijkheden voor de aankoop van ons nieuwe huis.

07-03-2022 door Ans K.:
Attent, snel, niets is teveel, toppers deze dames👍Deskundig.

04-02-2022 door Maico:
Christiene en haar team hebben de zaakjes goed op orde. Snelle en accurate respons op vragen en problemen, nemen zorgen en lasten zo veel mogelijk van je weg. Was als ondernemer nog al een traject, maar zeer geduldig en goed geholpen!

31-01-2022 door Antonie:
Christiene heeft vanaf het eerste contact mij uitvoerig geïnformeerd en geadviseerd omtrent de mogelijkheden voor het oversluiten van de hypotheek. Ik heb haar uitgebreid geïnformeerd over de redenen voor het oversluiten van de hypotheek zowel voor de korte als de lange termijn. Ik vond dat ze dat heel goed begreep. Naar aanleiding daarvan heeft ze ons uitstekend geadviseerd en de juiste hypotheken voor ons uitgezocht. Echt maatwerk passend bij onze persoonlijke situatie en wensen. Uitstekend gedaan! Ook de snelheid van het voorzien van informatie, beantwoorden van vragen en mails heeft ze samen met haar team uitstekend gedaan.

26-01-2022 door HJWv:
naast antwoord op gevraagde adviezen kreeg ik meer mogelijkheden aangeboden,
waardoor het aanbod nog meer aansloot bij ons doel.

21-01-2022 door Leontien:
Christiene is een zeer kundig, vriendelijke en bekwame adviseur die je in alle rust alles kan uitleggen waardoor je de beste keuzes kunt maken. Daarbij helpen haar collega’s ook goed wanneer er vragen zijn. Je hebt aan alle kanten een gevoel dat je bij het goede bedrijf terecht bent gekomen door de schat aan kennis, vriendelijkheid en gedegen advisering. Ze letten echt op alles tot in de kleinste details waardoor de keuzes die je maakt de besten zijn. Erg blij geweest met de gang van zaken!

19-01-2022 door J. Breunissen:
Fijn geholpen, goed geluisterd en advies gegeven op onze vragen. Nam echt de tijd om de hypotheekverstrekkers te vergelijken en de verschillende opties door te spreken.

14-01-2022 door NL en GvL:
Heldere en uiterst zorgvuldige advisering. De verschillende opties lagen daarbij steeds binnen no time én in detail onderbouwd op tafel. Prettige gesprekspartners bovendien, waarmee het ook in de persoonlijke contacten prima schake(le)n was.

05-01-2022 door JB:
Bij CVS Hypotheken wordt heel goed meegedacht, ze denken in mogelijkheden. Ze zijn zeer vriendelijk en hebben persoonlijke aandacht.

bron: advieskeuze.nl

Serviceabonnement

(ook voor niet-klanten!)

Ook als u al een hypotheek of verzekering heeft lopen, kunnen wij u bedienen. Vaak hoeft er niet direct iets veranderd te worden aan de hypotheek, maar wilt u wel op de hoogte worden gebracht als er besparingen te realiseren zijn. Of als er vanuit wetgeving veranderingen op stapel staan die van invloed kunnen zijn op uw hypotheek en/of verzekering. Daarvoor hebben wij een serviceabonnement ontwikkeld. Bedoeld voor zowel klanten, als voor niet-klanten. Dus voor iedereen met een hypotheek of verzekering, die zekerheid wil.  

Deze nazorg service kost bij ons slechts € 50,- per jaar en kan u voor nu en in de toekomst veel geld besparen.