Hoe financier ik een nieuwe auto, boot of caravan?

Consumptief krediet

CVS Hypotheken! Ook specialist in het adviseren en verstrekken van een persoonlijke lening of consumptief krediet. Onder CVS Finance helpen we je met het financieren van je auto, caravan of boot, of met het financieren van een verbouwing, tuinaanleg, festiviteiten en/of andere grote aankopen. Hoe kan ik op een verantwoorde wijze een financiering afsluiten zodat ik mijn droom nu al kan verwezenlijken?

Even sparen of meteen genieten?

Zijn er vakantieplannen of andere overwegingen om je auto te vervangen, een caravan te kopen of een boot aan te schaffen? Maar moet je nog even sparen voordat je deze droom kunt verwezenlijken? Dan hebben wij misschien wel een hele goede oplossing voor jou. Bij ons kun je een financiering regelen, waarmee je de financiële ruimte creëert om jouw wens nu al waar te maken. Op een verantwoorde manier, zonder extra kosten en administratieve rompslomp.

Bij CVS Finance kunnen wij jou precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn. Dan kies je voor de lening die past bij jouw situatie en jouw leendoel. Bij een voorstel krijg je van ons de nodige informatie om de kredietaanbieding te beoordelen en/of te vergelijken.

Financial lease

Ook staan wij klaar voor ondernemers die een auto willen aanschaffen met behulp van een financiering (financial lease).

Contact

Wil je meer weten over een financiering? Of over andere verantwoorde mogelijkheden om meer financiële ruimte te krijgen? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Laten jouw persoonlijke omstandigheden het toe? Dan vragen we een financiering voor jou aan en regelen we verder alles. Wij zorgen er graag voor dat jij je dromen kunt verwezenlijken onder CVS Finance.

Bron: IntoM

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl