Kunt u na uw 67e nog een hypotheek krijgen?

Senioren hypotheek

Ja, dat kan zeker!

Gelukkig weten steeds meer gepensioneerden ons te vinden. De afgelopen jaren hebben wij veel senioren voorzien van een nieuwe, passende hypotheek. En – niet geheel onbelangrijk – blij gemaakt met lage maandlasten én hebben we als dat gewenst was, een extra geldbedrag ‘geregeld’ om vrij te besteden. Heeft u interesse, lees gerust verder of bel ons direct via 0318-515555 om uw mogelijkheden te bespreken.

Die nieuwe hypotheek kan zijn voor de aankoop van een huis, maar wat we vaker doen is de hypotheek verhogen, of zowel verhogen als oversluiten. Wilt u een financiële buffer creëren, de dromen die u heeft nu echt gaan realiseren of de woning verbouwen? Het kan allemaal! Haal de overwaarde uit de stenen en profiteer nu van de lage rente en de mogelijkheden!

Hoeveel kunt u lenen?

Een alleenstaande met uitsluitend AOW inkomen, kan afhankelijk van de hypotheekvorm zeker rond de € 130.000 lenen. Heeft u een partner en ontvangt u beiden alleen AOW dan kunt u zeker € 260.000 lenen, mits de woningwaarde voldoende is en afhankelijke van de hypotheekvorm. Want naast het inkomen speelt ook de woningwaarde een rol. De nieuwe hypotheek mag zelfs ook (deels) een aflossingsvrije lening zijn. Uiteraard mogen er geen andere schulden zijn. Zijn die er wel, kunnen we bekijken of ook die kunnen worden afgelost met de nieuwe lening. Waardoor uw lasten aanzienlijk zullen dalen.

Interesse?

Kom vrijblijvend (online) op gesprek. Bij ons is een eerste kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend en de kosten zijn voor onze rekening. Wij ontzorgen u graag en helpen u op een persoonlijke wijze. Uw wensen vertalen wij naar een passende hypotheek. Want op ieder potje past een dekseltje, maar geen potje is hetzelfde. Daarom willen wij u van advies dienen én begeleiden wij u tot aan de notaris. Maar ook daarna staan we voor u klaar en beheren wij uw hypotheek met zorg. Eén telefoontje of e-mailtje en de afspraak is gemaakt!

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl

Vele tevreden senioren gingen u voor, onderstaand vindt u een aantal reviews van tevreden 67+ ‘ers.

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl