Nieuw kantoor

Aankondiging, Hypotheken

Medio juli gaan wij verhuizen naar ons nieuwe bezoekadres op de Utrechtsestraatweg 151 te Rhenen. Ook hier kunt u weer op afspraak bij ons terecht.

De laatste bouwafwerkingen worden deze maand gerealiseerd en wij ontvangen eind van deze maand de sleutels van ons nieuwe onderkomen. Zodra de bestrating en beplanting ook in orde zijn en wij het kantoor voorzien hebben van meubels, zullen wij onze adreswijziging aan u doorgeven.

Met ons duurzaam gebouwde kantoor zijn wij klaar voor de toekomst. Omdat het pand voor ons alleen veel te groot is zullen er ook kantoren verhuurd gaan worden aan andere bedrijven. Dus weet u iemand die op zoek is naar kantoorruimte langs de Rijn tussen Elst (ut) en Rhenen dan mogen ze ons gerust bellen voor meer informatie.

Inmiddels  zijn de steigers bij het pand verwijderd waardoor je nu echt kan zien hoe het er aan de buitenkant uit ziet, binnen is de afwerking nog in volle gang, zodat wij u straks vanuit een prachtig nieuw kantoor, weer als vanouds kunnen bedienen met de service zoals u deze van ons mag verwachten.

Meer weten of wilt u langs komen in ons nieuwe kantoor? Neem dan gerust contact met me op.

C.M. van Schuppen

CVS Hypotheken & Mevrouw De Hypotheekadviseur
Sportweg 20
3921 DP ELST (UT)
0318-515555
Stuur mij een mail


Erkend Financieel Adviseur

C.M. van Schuppen is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt extra zekerheid.

Specialist in de woningfinanciering
Kijkt verder dan jouw hypotheek
Bewezen deskundig
Altijd up-to-date
Integer en persoonlijk
Creëert overzicht en inzicht
Houdt zich aan de beroepscode

 

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl