Ondernemer stelt zich voor……..

Aankondiging, Hypotheken

Voor ons nieuwe kantoor hebben wij gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Interieurstyliste Ulanda om van ons kantoor een gezellige, sfeervolle ruimte te maken. Wij wilden een gezellig kantoor omdat we natuurlijk een groot deel van de tijd hier doorbrengen. Maar de stijl moet ook passen bij de huidige tijd, het kantoor, de prachtige omgeving en ons werk. Gelukkig werden we daarbij ondersteund door een expert. Ik heb haar gevraagd om haar expertise met mijn klanten te delen om wat ideeën aan te dragen waarmee u uw huis weer gezellig kunt maken voor de komende herfstperiode en de wintermaanden.

Kleur van het jaar

Ja want die herfstperiode is al begonnen! Aldus Ulanda.

Na de laatste hittegolf is het weer drastisch omgeslagen en worden de kleuren weer aangepast aan het nieuwe seizoen. Ieder jaar wordt er een ‘kleur van het jaar’ gekozen door Flexa en dit jaar is dat ‘Brave Ground’. Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis of kantoor.

Een warme aardetint die eigenlijk overal bij matcht!

Ook heel mooi in combinatie met goud- en kopertinten en een warme groene kleur zoals te zien op onderstaande foto’s.

 

Brique kleur

Ook de brique kleur is weer helemaal terug van weggeweest en de kleurencombinatie heb ik al verschillende keren toegepast in interieurs zoals te zien is op onderstaande foto’s.

Als je durft kun je ervoor kiezen om een wand(je) in deze kleur te verven. Ook top om de brique kleur te gebruiken als accentkleur en door te voeren in je accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een karpet met dit accent, posters of kussens of mooie pluimen in een vaas!

   

Bruin en beige

Tenslotte wil ik nog even iets kwijt over zwart en grijs.

BRUIN is het nieuwe zwart en BEIGE is het nieuwe grijs!

Deze kleuren kun je goed toevoegen aan je interieur zonder dat het oubollig wordt.

We gaan niet terug naar vroeger, maar de kleuren van toen zijn wel weer terug van weggeweest. Dit is natuurlijk een logisch gevolg met de opkomst van natuurlijke materialen en kleuren in onze interieurs. 

Met natuurlijke materialen zoals (donker) hout, riet, bruin marmer of aardewerk kun je op een subtiele manier verschillende nuances bruin en beige aan je interieur toevoegen. Maar ook met textiel zoals kussens of een karpet in die tinten, kunnen prima een ‘bruine’ touch aan je interieur geven.

Mocht je hier nu meer over willen weten, dan help ik je graag!

Maar…… onthou een ding, zorg dat je je thuisvoelt in je eigen huis. En dat is niet altijd volgens de laatste trends….

Interieurstyliste ULANDA
De Thijmenstoren 31
3912 AR  Rhenen

tel. 06-20651162
www.ulanda.nl
info@ulanda.nl

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl