STAGEPLAATS: BOL of BBL Word jij mijn nieuwe steun en toeverlaat? Ik zoek een vrolijke & georganiseerde Management Assistent

Education, Stageplaats

Wat ga je doen?

De student gaat Christiene ondersteunen. Te denken valt aan; agenda beheer, afspraken plannen, telefoon beantwoorden, ontvangen en te woord staan klanten, bijhouden van dossiers, bijhouden van website, verzorgen social media zowel de planning als de plaatsing voor Mevrouw de Hypotheekadviseur, opvolgen van nieuwsbrief die verstuurd wordt, plaatsen van artikelen op website en andere (social) media. Maar ook het invoeren van hypotheekdossiers in daarvoor bestemde software is een must. Inscannen, vernietigen van dossiers en bijwerken archief zal ook een onderdeel zijn van het werk. E-mail correspondentie verzorgen is ook onderdeel van het werk. Alsmede het representatief houden van de werkruimte en spreekkamer. Je gaat om met vertrouwelijke gegevens en je moet accuraat zijn. Het betreft een eenmanszaak dus je hebt geen collega’s maar wel veel contact met andere partijen met wie we nauw samenwerken. Het is een zeer afwisselende stage die je helpt te groeien in je opleiding.

Over welke vaardigheden beschik je?

Je bent een representatief en vlot persoon. Je hebt zin om samen met mij het bedrijf te laten groeien en de kwaliteit te waarborgen. Kortom je wilt graag werken en uiteraard ook leren. Je moet goed zijn in de Nederlandse taal zowel in woord als schrift. Maar ook creativiteit wordt gewaardeerd, wat tot uiting kan komen in teksten en afbeeldingen voor de social media campagne. Verder ben je leergierig, vlot, vrolijk, vriendelijk en behulpzaam voor zowel de klant als voor mij en je bent niet verlegen (en niet bang of allergisch voor honden, want onze hond komt nog wel eens mee naar kantoor). Prettig is als je vlot dingen oppikt, waarbij we niet verwachten dat je direct alles kunt en weet. Je werkt netjes en je bent accuraat want dat is in ons bedrijf echt een must. Voldoe je hier aan dan wordt het vast een leuke stage. Twijfel je of je aan onze verwachtingen kunt voldoen, benader ons dan zeker en daag jezelf uit!

Wat bieden wij jou?

De afgelopen jaren ben ik afgeschaald naar een eenmansbedrijf en besteed ik werkzaamheden uit aan gespecialiseerde bedrijven. Ik merk dat ik daarmee niet geheel uit de voeten kan en ben op zoek naar een nieuwe duizendpoot ter ondersteuning van mij, om het groeiende bedrijf te ondersteunen. Het heeft mijn voorkeur als het een jong persoon is die ik bij voorkeur zelf opleid. En wat is dan mooier als je vanuit een stage een baan kunt krijgen. Let wel ik beloof op voorhand geen baan aan iedere stagiair, maar in het verleden heb ik wel stagiaires een baan geboden waarmee een goede klik was. Dus ik hoop opnieuw tegen zo’n persoon aan te lopen die met mij het bedrijf kan gaan uitbouwen.

Meer weten? Bel 0318 51 55 55 of stuur een e-mail naar info@cvshypotheken.nl wij zijn op zoek naar een persoon die in de regio Rhenen/Veenendaal woonachtig is.

 

 

CVS Hypotheken & Mevrouw De Hypotheekadviseur
Sportweg 20
3921 DP ELST (UT)
0318-515555
Stuur mij een mail


Erkend Financieel Adviseur

C.M. van Schuppen is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt extra zekerheid.

Specialist in de woningfinanciering
Kijkt verder dan jouw hypotheek
Bewezen deskundig
Altijd up-to-date
Integer en persoonlijk
Creëert overzicht en inzicht
Houdt zich aan de beroepscode

 

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl