Vertrouwd, nu en in de toekomst!

Hypotheken

CVS Hypotheken informeert jou op verschillende manieren; via persoonlijk contact, per mail of telefoon maar ook door middel van deze nieuwsbrief, website en social media. Door ook aangesloten te zijn bij De Nationale Hypotheekbond controleren wij ook dagelijks of een financiële aanpassing voor jou interessant zou kunnen zijn.

Voordelen van De Nationale Hypoheekbond

Als lid van De Nationale Hypotheekbond zijn wij als adviseur in staat talloze gegevens van vrijwel alle aanbieders te vergelijken. Kijkend naar jouw persoonlijke omstandigheden, zetten wij de meest gunstige opties op een rij.
Transparant en onpartijdig.

Kies je nu voor een hypotheek via CVS Hypotheken of Mevrouw de Hypotheekadviseur ben je ook in de toekomst goed uit!

Wat controleren we?

We controleren dagelijks jouw gegevens op: rente, premie, voorwaarden en wetswijzigingen. Maar bijvoorbeeld ook de actuele waarde van jouw woning. Blijkt uit onze doorrekening dat je kunt besparen op jouw hypotheek, dan zullen wij je hierop wijzen. Je beslist dan zelf wat je wilt.

We doen dit samen met jou!

In de toekomst wijzigt er vast het een en ander in jouw financiën en misschien ook in de samenstelling van jouw gezin. Informeer ons bij deze wijzigingen. Zo help je ons ook om de gegevens actueel te houden zodat we met de juiste gegevens kunnen werken.

Utrechtsestraatweg 151, 3911 TS Rhenen T: 0318 51 55 55
E: info@cvshypotheken.nl • I: www.cvshypotheken.nl